Auteur Topic: Wat is Genesis Mining?  (gelezen 43 keer)

Beginner

 • Newbie
 • *
 • Berichten: 40
 • Karma: +0/-0
  • Bekijk profiel
Wat is Genesis Mining?
« Gepost op: oktober 10, 2017, 02:22:11 am »
Hoe werkt Genesis Mining? Genesis Mining begon rond 2013 met een aantal mining bedrijven met onbekende precieze locaties in Europa, Amerika en Azië . Exacte verblijfplaats is privé verborgen om veiligheids- en veiligheidsredenen.

Genesis mining is ontegenzeglijk de beroemdste en meestal grote cloud mining bedrijf voor munten zoals Ethereum, Bitcoins en anderen. Aangekocht bij de SEC voor een Bitcoin-mijnfonds, wordt het beschouwd als kristalhelder met betrekking tot transparantie en legitimiteit, waardoor u geen oplichterij sluit.

Maar we kunnen niet concluderen dat Genesis Mining winstgevend is , maar we geven er alleen aan dat het legitiem is omdat het ons de ware dienstverlening geeft die ze ons beloofden.

We kunnen het zeggen dat tot op het moment dat de contracten winst opleveren, u nog steeds in staat bent om uitbetalingen te verdienen en in te trekken, aangezien deze mijnbouwcontracten een levensduur hebben zonder vervaldatum.

Hoe werkt Genesis Mining?

Er is niet veel te doen als het gaat om het kopen van hash-kracht in Genesis Mining, aangezien het op hun website verklaarde dat het gewoon eenvoudig is en beveiligd hoeft te denken over de ingewikkelde hardware- en softwareprocedures.

Genesis mijnbouw is alleen geschikt voor het opbouwen en opbouwen van een rekening om mijnbouw te beginnen. Het is perfect om de meest bekwame en betrouwbare mijnbouwriggers te maken die ze aan hun klantenkring kunnen huren.

U kunt onmiddellijk het perfecte mijnbouwplan voor u aangeven na het financieren van uw account via Paypal, Bitcoins, met uw credit of overschrijving bij aanmelding.

pricing

Een ding om te overwegen bij het kopen van deze Bitcoin mijnbouwcontracten is de hashrate aangeboden per prijsklasse, dat is verdeeld in drie categorieën.

Als u een hashrate van slechts 100GH / s heeft, is het Gold contract op 19 dollar, die al geschikt is voor beginnende gebruikers.

Niet zo laag en niet zo hoog hashrate van 2.000 GH / s is het Platinum contract tegen 340 dollar voor gebruikers die niet tevreden zijn met Gold.

Het hoogste van allen met een hashrate van 10.000 GH / s is het Diamond contract en de zeer hoge kostprijs bij 1600 dollar.

Welke munten mijnen?
Bij de mining pools van Genesis kunt u coins specifiek zelf kiezen, afhankelijk van het contract dat u heeft gekozen. Op dit moment kunt u al 6 coins minen, dit waren er voorheen maar 3. Er komen er nog veel meer aan.

Als u Bitcoin, Litecoins en Dash wilt hebben, kunt u een van beide contracten kiezen. Dogecoin, Peercon, Startcoin en Namecoin zijn specifiek alleen onder X-11. Zetacoin en Darkcoin zijn alleen specifiek voor SHA-256.

winstgevendheid

Het verdienen van winst in contracten van Genesis Mining is even belangrijk als het werken voor een loon. Het is verstandig om ervoor te zorgen dat u tenminste de kosten kunt herstellen, laat staan, winst krijgen bij het kopen van de contracten.

Onderstaand bespreekbaar is het vermogen om zelfs van de verschillende contracten hierboven, X11 en SHA-256, te breken .

Laten we ook rekening houden met de factoren die voortdurend veranderen: muntprijs, netwerk moeilijkheid en hashrate. Lees artikel over de winstgevendheid van mijnbouw voor nadere informatie.

Als u elke dag een 0,37mBTC per 1e / s uitbetaling kunt produceren met een hoeveelheid van 0,25 per 1 TH / s, kan een uitkering op dag 670 voor SHA-256 worden bereikt.

Net zo voor X11, die elke 1MH / s per 1MH / s per 1MH / s per dag uitbetalen met een bedrag van 13,6mBTC per 1MH / s, kan een equalisatie zo vroeg als dag 500 worden bereikt.

Vergeet niet om rekening te houden met de afgetrokken kleine onderhoudsvergoeding voor als uw levenscontracten continu zijn om winstgevend te zijn.

Hoe is Genesis Mining anders dan andere Cloud Mining Providers?

Aangezien General Mining de ultieme wolkmijnverlener is, heeft het iedereen een gemakkelijke en goede ervaring opgedaan.

Het is anders dan andere wervenmijnverleners, omdat u alleen dingen online hoeft te doen, zodat u niet hoeft te gaan door de moeilijkheden om hardware- of mijnbouwriggen te bouwen, zodat u niet hoeft te gaan met het geluid en de warmte en ook moet betalen voor de miningprijzen of het kiezen van een minigolf zelf.

Met de aangekochte hashpower kunt u gemakkelijk kiezen welke munten u wilt uitruilen en verdelen naar verschillende munten. Zo blijkbaar kunnen we zien dat het voor iedereen, klein of groot mijnwerker is. Genesis mijnbouw heeft ongeveer 300.000plus mensen op de lijst.

Het belangrijkste feit dat we moeten zien is dat Genesis mijnbouw niet een oplichterij is, dat is volgens de uitgevoerde studies. Zo is het waar dat ze mensen op een eerlijke manier dienen, maar winstgevendheid verstandig, het is niet gegarandeerd.

Concluderend, Genesis Mining is briljant en het beste voor cloud miners die lui zijn om een ​​minecool, hardware, software te kiezen en hun eigen riool in hun huizen te maken.

bron http://coingids.nl/minen/genesis-mining-uitleg/

Beginner

 • Newbie
 • *
 • Berichten: 40
 • Karma: +0/-0
  • Bekijk profiel
Mining rack uitleg en voorbeeld
« Reactie #1 Gepost op: oktober 10, 2017, 02:31:10 am »
 CTO Stefan Schindler van Genesis Mining legt duidelijk uit hoe mining werkt en hoe jezelf een cryptocurrency mining rig kunt bouwen.Kortingscode van Genesis Mining, wat is dat?

Met een kortingscode krijg je 3 procent korting op jouw genesis-mining-contract.

Gebruik de volgende code en je zult zien
dat je 3% korting zult ontvangen: bDgV0i

Anna

 • Newbie
 • *
 • Berichten: 9
 • Karma: +0/-0
  • Bekijk profiel
Re: Wat is Genesis Mining?
« Reactie #2 Gepost op: oktober 15, 2017, 06:35:04 pm »
Maak een gratis account aan en start met het minen van cryptocurreny

https://www.genesis-mining.com/a/1433026