Auteur Topic: Bitcoin 4000 euro en meer bitcoin ATM's wereldwijd  (gelezen 26 keer)

Berenklauw

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 15
  • Karma: +0/-0
    • Bekijk profiel
Bitcoin 4000 euro en meer bitcoin ATM's wereldwijd
« Gepost op: oktober 10, 2017, 05:47:46 pm »
In de afgelopen 24 uur is de prijs van één bitcoin de € 4.000,00 gepasseerd, een mooi begin van de week! Deze week in de nieuwsbrief: een staatsburgerschap kopen met bitcoins en het aantal bitcoin geldautomaten in Rusland stijgt.

Staatsburgerschap voor bitcoins
De regering van de eilandstaat Vanuatu is de eerste in de wereld die het mogelijk maakt om het staatsburgerschap te verkrijgen in ruil voor bitcoins. Het burgerschap programma van het Zuid-Pacifische land vraagt iets meer dan 40 bitcoins voor de Vanuatuaanse nationaliteit. Vanuatu is overigens lid van de Commonwealth waardoor het mogelijk is om visumvrij naar alle landen van de Europese Unie te reizen.
 
Aantal Bitcoin ATM’s stijgt in Rusland
Het aantal bitcoin ATM’s in Rusland neemt toe. In de Russische stad Novosibirsk werden onlangs tien nieuwe Bitcoin ATM’s geïnstalleerd door de lokale start-up BBFpro. De Russische overheid lijkt echter niet positief tegenover bitcoin en andere cryptocurrencies te staan. Het lijkt er namelijk op dat de Russische centrale bank de toegang tot bitcoins websites wil blokkeren.

BTCdirect verlaagd de transactiekosten voor creditcardbetalingen zijn verder verlaagd van vijf naar drie procent.

bron BTCdirect exchange