Auteur Topic: Bitcoin Workshop BTCdirect  (gelezen 77 keer)

Maartje

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 32
  • Karma: +0/-0
    • Bekijk profiel
Bitcoin Workshop BTCdirect
« Gepost op: oktober 19, 2017, 09:21:33 pm »
BTCdirect workshop volgen? Bitcoin workshop gegeven door experts. Veilig beleggen in bitcoin? Steeds meer mensen zien bitcoin als een interessante belegging en besluiten om een deel van hun vermogen te investeren in bitcoin. Maar tegelijkertijd roept het bij veel mensen ook vragen op. Want waar begin je nou precies? En hoe kun je je bitcoins veilig bewaren zonder een security expert te zijn?

Omdat wij deze, en nog veel meer vragen, steeds maar weer voorbij zagen komen bieden wij investeerders nu de mogelijkheid aan voor een bitcoin workshop bij ons op kantoor.

Bitcoin workshop
Tijdens deze anderhalf uur durende workshop met één van onze bitcoin wallet experts wordt u op de hoogte gebracht van de meest belangrijke informatie die u als investeerder echt niet mag ontberen. De nadruk leggen wij hierbij op het veilig opslaan van uw bitcoins, iets waar nog steeds veel onduidelijkheid over bestaat.

U krijgt van ons uw eigen hardware wallet die wij tijdens de workshop samen met u zullen installeren. Vervolgens bestaat er de mogelijkheid om direct bitcoins aan te kopen via ons online platform mocht u dat willen. We sluiten de workshop af met een vragenronde waarin u alle mogelijke vragen die u nog heeft kunt stellen. Anderhalf uur later zult u met een gerust gevoel naar buiten lopen in de wetenschap dat u alle kennis en tools in handen heeft om veilig in bitcoin te kunnen investeren.

Globaal gezien ziet de workshop er als volgt uit;
- Kennismaking
- Hoe werkt een bitcointransactie
- Uitleg bitcoin wallets
- Installatie van uw hardware wallet
- Introductie BTC Direct handelsplatform
- Mogelijkheid tot aankopen van bitcoins
- Vragenronde

De kosten voor een individuele workshop bedragen €245,- (incl. btw en incl. 1 hardware wallet t.w.v. €69,60).

De kosten voor een duo workshop bedragen €399,- (incl. btw en incl. 2 hardware wallet t.w.v. €139,20).

Omdat het installeren van uw wallet privacygevoelig is raden wij aan om met maximaal twee personen deel te nemen aan de workshop.

Voor het inplannen van een workshop kunt u een e-mail sturen naar info@btcdirect.eu