Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Beginner

Pagina's: 1 [2] 3
16
Desktop wallets / Re: Welke desktop wallet gebruiken?
« Gepost op: oktober 23, 2017, 08:23:49 pm »
Ligt eraan wat je wilt.. handelen of investeren?

Als je gaat investeren zou ik altijd de wallet van de betreffende coin of token downloaden. Dit is naar mijn weten het veiligste.

Ga je handelen, bijvoorbeeld op de Bittrex Exchange dan kun je automatisch en onbeperkt Wallets aan maken van meer dan 900 verschillende coins en tokens

17
Bitcoin / 4 soorten Bitcoins? Bitcoin, Cash, Gold en SegWit2X
« Gepost op: oktober 22, 2017, 08:03:45 pm »
Voor iedereen die voor het eerst Bitcoin kopen. Weet dan dat er vier verschillende bitcoins te koop zijn. Mensen die al langer bekend zijn met cryptocurrency, weten waarschijnlijk wel dat om de volgende vier soorten gaat:

Bitcoin
Bitcoin Cash
Bitcoin Gold
Bitcoin SegWit2X

18
Bitcoin / Gratis Bitcoin verdienen sites?
« Gepost op: oktober 22, 2017, 06:17:26 pm »
Bestaan er ook sites waar ik bitcoin kan verdienen. Bijvoorbeeld advertenties klikken, spelletjes spelen, mails openen en meer van dat soort verdien modellen.

19
Algemeen / Re: Welke gulden coin kopen?
« Gepost op: oktober 22, 2017, 05:13:39 pm »
De normale Gulden (NLG) die heeft de grootste marktwaarde en heeft blijkbaar dus de meeste potentie bij investeerders. Dat is hoe ik het bekijk.


20
Algemeen / Welke cryptocurrency kopen voor 1000 euro?
« Gepost op: oktober 22, 2017, 05:10:47 pm »
Ik wil 1000 euro cryptocurrency kopen. Welke cryptocurrencies kan ik dan het beste aanschaffen?

21
Algemeen / Re: Starten met cryptocurrency
« Gepost op: oktober 22, 2017, 05:08:36 pm »
Dat is al een mooi begin. 100 euro Bitcoin gekocht en 8 euro gratis via de bovenstaande link van Coinbase. Bedankt Coen Olde Bijvank voor de invite.

22
Ada / Wat is ADA Cardano coin?
« Gepost op: oktober 13, 2017, 08:36:07 pm »
Ada coin, CARDANO (ADA), Cardano bestaat uit een blokketen met een veilig protocol die over verschillende lagen opereert. Het is belangrijk om de transacties te scheiden van de slimme contracten en deze niet samen te smelten zoals dit wel gebeurt bij Ethereum (ETH). Bekijk ook de onderstaan video Wat is Cardano en hoe werkt? Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Cardano uitermate geschikt voor Bitcoin
Bitcoin zal het Rootstock smart contract platform kunnen gebruiken via sidechains, maar dit veronderstelt het gebruik van andere technologische partner en ook een eigen token. Cardano heeft alles gewoon geïntegreerd. Als zodanig is er ook een specifieke protocol (Cardano Settlement Layer (CSL)) voor het verwerken van transacties met de werking van een interne cryptocurrency (ADA). Vervolgens is er een aparte laag met een protocol voor het programmeren, verwerken en uitvoeren van slimme contracten: Cardano Computation Layer (CCL).

Op de video hierboven zie je Charles Hoskinson spreken over Cardano, tevens de CEO van ADA cryptomunt. Hij is een Colorado technologie ondernemer en wiskundige hoogleraar. Hij studeerde de Metropolitan State University of Denver en University of Colorado in Boulder aan om Analytische Number Theory te bestuderen voordat hij in cryptografie ging via de blootstelling van de industrie.

Zijn professionele ervaring omvat het oprichten van drie Cryptocurrency-gerelateerde opstart- Invictus Innovations, Ethereum en IOHK- en een verscheidenheid aan kleurrijke posities in de publieke en private sector. Hij was de oprichter van de Onderwijscommissie van de Bitcoin Foundation en heeft in september 2013 de Cryptocurrency Research Group opgericht.

Zijn huidige projecten richten zich op opleiding van cryptocurrency onderwerpen, evangelisatie van decentralisatie en het maken van cryptografische tools gemakkelijker te gebruiken voor de mainstream.

Cardano heeft gekeken naar de verschillende Proof-of-Work en Proof-of-Stake algoritme en heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek een eigen Proof-of-Stake algoritme ontwikkeld die zich kan meten met Bitcoin’s superieure PoW protocol: Ourobos.

bronnen
https://iohk.io/projects/cardano/
https://www.bestebank.org/blockchain/cardano/
https://twitter.com/iohk_charles

23
Vragen aan het forumbeheer / Re: ICO board openen?
« Gepost op: oktober 10, 2017, 02:34:42 am »
Pas maar op, ico's zijn gevaarlijk. De rendementen kunnen enorm zijn maar de verliezen zijn des te erger.. dat laatste gebeurd uiteraard het meeste in de cryptocurrency wereld.

Heel bijzonder allemaal wat er allemaal nog komen gaat. We staan nog in de kinderschoenen daar ben ik wel achter naar een paar weken mij verdiept te hebben in cryptocurrencies, blockchain, fintech bedrijven, ico's, wallets, exchanges etc..

Het cryptocurrency forum groeit ook mooi door zie ik, leuk om te zien!


24
Genesis Mining / Mining rack uitleg en voorbeeld
« Gepost op: oktober 10, 2017, 02:31:10 am »
 CTO Stefan Schindler van Genesis Mining legt duidelijk uit hoe mining werkt en hoe jezelf een cryptocurrency mining rig kunt bouwen.Kortingscode van Genesis Mining, wat is dat?

Met een kortingscode krijg je 3 procent korting op jouw genesis-mining-contract.

Gebruik de volgende code en je zult zien
dat je 3% korting zult ontvangen: bDgV0i

25
Genesis Mining / Wat is Genesis Mining?
« Gepost op: oktober 10, 2017, 02:22:11 am »
Hoe werkt Genesis Mining? Genesis Mining begon rond 2013 met een aantal mining bedrijven met onbekende precieze locaties in Europa, Amerika en Azië . Exacte verblijfplaats is privé verborgen om veiligheids- en veiligheidsredenen.

Genesis mining is ontegenzeglijk de beroemdste en meestal grote cloud mining bedrijf voor munten zoals Ethereum, Bitcoins en anderen. Aangekocht bij de SEC voor een Bitcoin-mijnfonds, wordt het beschouwd als kristalhelder met betrekking tot transparantie en legitimiteit, waardoor u geen oplichterij sluit.

Maar we kunnen niet concluderen dat Genesis Mining winstgevend is , maar we geven er alleen aan dat het legitiem is omdat het ons de ware dienstverlening geeft die ze ons beloofden.

We kunnen het zeggen dat tot op het moment dat de contracten winst opleveren, u nog steeds in staat bent om uitbetalingen te verdienen en in te trekken, aangezien deze mijnbouwcontracten een levensduur hebben zonder vervaldatum.

Hoe werkt Genesis Mining?

Er is niet veel te doen als het gaat om het kopen van hash-kracht in Genesis Mining, aangezien het op hun website verklaarde dat het gewoon eenvoudig is en beveiligd hoeft te denken over de ingewikkelde hardware- en softwareprocedures.

Genesis mijnbouw is alleen geschikt voor het opbouwen en opbouwen van een rekening om mijnbouw te beginnen. Het is perfect om de meest bekwame en betrouwbare mijnbouwriggers te maken die ze aan hun klantenkring kunnen huren.

U kunt onmiddellijk het perfecte mijnbouwplan voor u aangeven na het financieren van uw account via Paypal, Bitcoins, met uw credit of overschrijving bij aanmelding.

pricing

Een ding om te overwegen bij het kopen van deze Bitcoin mijnbouwcontracten is de hashrate aangeboden per prijsklasse, dat is verdeeld in drie categorieën.

Als u een hashrate van slechts 100GH / s heeft, is het Gold contract op 19 dollar, die al geschikt is voor beginnende gebruikers.

Niet zo laag en niet zo hoog hashrate van 2.000 GH / s is het Platinum contract tegen 340 dollar voor gebruikers die niet tevreden zijn met Gold.

Het hoogste van allen met een hashrate van 10.000 GH / s is het Diamond contract en de zeer hoge kostprijs bij 1600 dollar.

Welke munten mijnen?
Bij de mining pools van Genesis kunt u coins specifiek zelf kiezen, afhankelijk van het contract dat u heeft gekozen. Op dit moment kunt u al 6 coins minen, dit waren er voorheen maar 3. Er komen er nog veel meer aan.

Als u Bitcoin, Litecoins en Dash wilt hebben, kunt u een van beide contracten kiezen. Dogecoin, Peercon, Startcoin en Namecoin zijn specifiek alleen onder X-11. Zetacoin en Darkcoin zijn alleen specifiek voor SHA-256.

winstgevendheid

Het verdienen van winst in contracten van Genesis Mining is even belangrijk als het werken voor een loon. Het is verstandig om ervoor te zorgen dat u tenminste de kosten kunt herstellen, laat staan, winst krijgen bij het kopen van de contracten.

Onderstaand bespreekbaar is het vermogen om zelfs van de verschillende contracten hierboven, X11 en SHA-256, te breken .

Laten we ook rekening houden met de factoren die voortdurend veranderen: muntprijs, netwerk moeilijkheid en hashrate. Lees artikel over de winstgevendheid van mijnbouw voor nadere informatie.

Als u elke dag een 0,37mBTC per 1e / s uitbetaling kunt produceren met een hoeveelheid van 0,25 per 1 TH / s, kan een uitkering op dag 670 voor SHA-256 worden bereikt.

Net zo voor X11, die elke 1MH / s per 1MH / s per 1MH / s per dag uitbetalen met een bedrag van 13,6mBTC per 1MH / s, kan een equalisatie zo vroeg als dag 500 worden bereikt.

Vergeet niet om rekening te houden met de afgetrokken kleine onderhoudsvergoeding voor als uw levenscontracten continu zijn om winstgevend te zijn.

Hoe is Genesis Mining anders dan andere Cloud Mining Providers?

Aangezien General Mining de ultieme wolkmijnverlener is, heeft het iedereen een gemakkelijke en goede ervaring opgedaan.

Het is anders dan andere wervenmijnverleners, omdat u alleen dingen online hoeft te doen, zodat u niet hoeft te gaan door de moeilijkheden om hardware- of mijnbouwriggen te bouwen, zodat u niet hoeft te gaan met het geluid en de warmte en ook moet betalen voor de miningprijzen of het kiezen van een minigolf zelf.

Met de aangekochte hashpower kunt u gemakkelijk kiezen welke munten u wilt uitruilen en verdelen naar verschillende munten. Zo blijkbaar kunnen we zien dat het voor iedereen, klein of groot mijnwerker is. Genesis mijnbouw heeft ongeveer 300.000plus mensen op de lijst.

Het belangrijkste feit dat we moeten zien is dat Genesis mijnbouw niet een oplichterij is, dat is volgens de uitgevoerde studies. Zo is het waar dat ze mensen op een eerlijke manier dienen, maar winstgevendheid verstandig, het is niet gegarandeerd.

Concluderend, Genesis Mining is briljant en het beste voor cloud miners die lui zijn om een ​​minecool, hardware, software te kiezen en hun eigen riool in hun huizen te maken.

bron http://coingids.nl/minen/genesis-mining-uitleg/

26
Poloniex / Poloniex betrouwbaar JA of NEE?
« Gepost op: september 30, 2017, 11:52:11 pm »
Poloniex exchange ondersteunt de meeste cryptovaluta’s in de wereld alleen niet altijd betrouwbaar? Dat heb ik gelezen op de site van BesteBank.org want daar schrijven ze het volgende over Poloniex:

Helaas, niet altijd betrouwbaar, laat nooit al je cryptomunten op deze beurs staan en verhuis ze naar je eigen bitcoin wallet in eigen beheer.   

Is Poloniex scam of niet betrouwbaar? Ik kan helaas geen ervaringen vinden op internet.

Graag lees ik reacties over poloniex van andere traders op dit cryptocurrency forum.

27
OkCash / Veel geld mee verloren
« Gepost op: september 29, 2017, 09:39:43 pm »
Met deze cryptocurrency heb ik veel geld verloren omdat ik toen nog niet de betekenis wist van een Bull and Bear market. Je raad het al, ik zat met OKcash in de Bear market, en maar bijkopen. Het ging maar door, wel te verstaan naar beneden. Toen maakte de coin nog een klapper naar beneden en ik was er helemaal klaar, verkocht alle munten met dik verlies en ja hoor.. een dag later steeg de koers weer.

En zo ook nog bij andere cryptocurrencies.. heel duur leergeld. Toen ik een paar keer dik had verloren, ging toch meer opzoeken over cryptocurrency trading en kwam er al snel achter dat het goed zou zijn als ik candlesticks ging leren lezen.

Misschien herken je dit verhaal en wil je ook meer leren over cryptotrading zodat je niet meer veel geld verliest maar eindelijk winst gaat maken. Ik heb in ieder geval heel veel gehad aan het onderstaande filmpje waarin ze precies uitleggen hoe candlesticks werken.


28
Exchanges / Binance exchange
« Gepost op: september 29, 2017, 09:31:59 pm »
Wat zijn jullie ervaringen bij de Binance exchange?

29
Exchanges / Wat is het verschil tussen een Broker en een Exchange?
« Gepost op: september 29, 2017, 09:30:19 pm »
Wat is nu precies het verschil tussen brokers en exchanges bij cryptocurrency? Ik kan namelijk bij allebei bitcoins kopen en verkopen.

30
Trading / Candlesticks leren lezen
« Gepost op: september 29, 2017, 09:26:30 pm »
Het leren aflezen van candlesticks makkelijk of moeilijk en is hier een cursus of opleiding voor beschikbaar?

Pagina's: 1 [2] 3