Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Beginner

Pagina's: [1] 2 3
1
Algemeen / Welke cryptomunten kopen voor 2018?
« Gepost op: december 03, 2017, 02:36:51 am »
Welke cryptocurrency coins en tokens moet ik kopen voor 2018? Zijn hier rapporten van beschikbaar waarin het een en ander wordt geschreven? Tips voor welke cryptomunten mensen moet kopen zijn van harte welkom.

2
ICO / Waar en hoe ICO kopen?
« Gepost op: december 03, 2017, 02:31:51 am »
Ik ben op zoek hoe ik een ICO kan joinen of kopen. Weten jullie waar dat kan?

3
Nieuws / Monaco coin fraude
« Gepost op: november 01, 2017, 02:04:03 am »
Project Monaco zou een crypto-Visa moeten worden, asset contract is weggevallen en nu is het meer een pre-paid kaart. Slack is offline gehaald en owner Kris the Riddle is gaan lopen.

Monaco scam is werkelijkheid geworden. Tot slot, wat we het meest vreesden, gebeurde. Kris the Riddle trok in het proces een exit scam en royally schroefde over duizenden tokenhouders. Het eerste nieuws en de daaropvolgende hype was overweldigend, net als alle vorige doelen van Monaco, maar de duivel lag in de details. Ik heb me al een hele tijd in de steek gelaten, niet beseffen dat het ding 'asset contract' dat de waarde heeft toegekend, is verwijderd. Zonder het is het gewoon een waardeloos nummer op onze Ethereum portemonnee, de waarde van de waarde zal in de loop der tijd verder dalen, zelfs nu is het op $ 8,3 en valt steil. Er is weinig meer om nu te redden, behalve om een ​​waardevolle levensles te leren. Vertrouw altijd, maar controleer en niet andersom. Er is geen maanreis, maar nu naar het midden van de aarde.

Ik zag hier heel wat onervaren mensen op reddit, die niet met de feiten stoorde, maar liever overtuigingen en interpretaties over het hele ding. "Bel MCO" -soorten met hun wilde fantasieën, nonsensische gokwerk, mentale masturbatie en gewoon degenen die iets konden zien, wanneer er niets bestond. Kris heeft daar alles aan gedaan, zijn munt had weinig omloop, de hebzucht was oneindig en de mensen wisten dat ze geld konden maken. Behalve dat ze zich vergeten hebben zich te vragen en terug te trekken in de tijd. Er was voldoende waarschuwing, rode vlaggen en schaduwrijke zaken sinds het begin. Veel tijd, om dingen te zien, voor wat ze waren. Twee keer uitgegeven munten, gemiste deadlines, verdacht visum goedkeuring lek, gebrek aan openlijke / eerlijke communicatie, overmatig hype, gebrek aan volledige bekendmaking en een CEO die geen twee hoots over de beleggers gaf. Maar de meeste betaalden geen aandacht, ze konden alleen de maan en Lamborghini zien.

Zelfs nu plaatsen veel mannen een bestelling. Ik weet niet voor wat. Ofwel begrijpen ze niet wat verhuizing van een actiefcontract betekent of gewoon dwaas zijn. Omdat het tokenbedrijf bijna klaar is, hoeft u alleen nu platina kaarten te reserveren, niets anders. Er zijn geloofwaardige rapporten dat de admins op Slack veel leden hebben verbannen om kritische vragen te stellen en het Monaco-team te kritiseren. Het staat veel over hoe ze in de toekomst vooruitgang willen maken met dingen.

bron https://www.reddit.com/r/MonacoCard/comments/79zk7q/forget_takeoff_we_are_now_in_free_fall/

4
Stap 1 Bitcoins sturen naar jouw Bitconnect Bitcoin wallet. Stap 2 Met Bitcoins BitConnect coins kopen via de exchange. Stap 3 Lend Bitconnect afsluiten en betalen met bitconnect coins. Alle stappen worden nogmaals uitgelegd in de volgende instructievideo die gemaakt is door Coen Olde Bijvank van CoinGids.
5
LoMoCoin / Re: Kun je met Lomocoin geld verdienen via een app?
« Gepost op: oktober 25, 2017, 09:16:05 pm »
Dit is fantastisch, rode enveloppen zoeken met digitale valuta! Wie wil dat nou niet..

De LoMoCoin IOS app is binnen twee dagen beschikbaar, Apple moet nog 1 verificatie goedkeuren.

6
Smart Contracts / Zelf een smart contract maken met Blockchain
« Gepost op: oktober 25, 2017, 03:50:41 am »
Hoe kan je zelf een smart contract maken op het Blockchain-netwerk?

7
Bitconnect / Re: Eerste ervaringen Bitconnect
« Gepost op: oktober 25, 2017, 03:48:36 am »
Prima ervaring, ben met 750 dollar begonnen een paar maand terug en heb nu al ruim 200$ aan rente ontvangen. Het verdiende geld in mijn Lending-wallet herinvesteer (reinvest) ik weer zodat de verdiensten tekens meer en hoger worden.

Je bent niet de eerste die hiermee geld gaat verdienen. Er zijn al Nederlanders die tienduizenden euro's per maand verdienen. Sommige zijn met slechts 100 dollar begonnen en verdienen nu duizenden dollars per maand en als je dus alles herinvesteerd worden de opbrengsten als maar hoger.

Al veel mensen zijn cryptomiljonair geworden met Bitconnect.

8
Bitconnect / Re: Sterke koersdaling Bitconnect
« Gepost op: oktober 25, 2017, 03:41:51 am »
Grote koersschommelingen bij cryptocurrencies is heel normaal, dus ook bij de bitconnect coin. Bij een sterke koersdaling kun je twee dingen doen:
1. Je verkoopt en accepteert verlies. Zet altijd een stop loss order om jouw vermogen beter te beschermen.
2. Je koopt telkens in stapjes bij wanneer de koers daalt. Maak hier rekenformules voor om zo de juiste stop-loss buy orders te plaatsen voor het hoogste rendement wanneer de koers weer stijgt.

9
Bitconnect / Re: Hoe werkt bitconnect?
« Gepost op: oktober 25, 2017, 03:34:15 am »
Even zoeken op Bitconnect uitleg coingids. Is een cryptosite waar alles haarfijn wordt uitgelegd door middel van een Nederlandse handleiding.
De eigenaar van de site is nu bezig met een videocursus over cryptocurrency. Dat stuurde hij vorige week in zijn nieuwsbrief.

10
Ethereum / Re: Ethereum minen hoe werkt dat?
« Gepost op: oktober 25, 2017, 03:28:49 am »
Ik heb ook Zcash en Monero hashpower gekocht. 3 mining-contracten van Monero en twee van Zcash. Nou kijken of ik ook uitbetaald krijg, lees er veel goede ervaringen en reviews over.

Actiecode Genesis Mining beschikbaar? Bij mijn eerste aankopen heb ik geen promotie- of kortingscode ingevuld omdat ik gewoon wilde starten. Maar goed 3% korting voor de volgende Mining-Contracten zou fijn zijn.

Ik ben dus opzoek naar een gratis mining code voor het programma van Genesis Mining.

11
Ethereum / Wat is Ethereum Classic?
« Gepost op: oktober 25, 2017, 03:20:17 am »
Je hebt de Ethereum coins maar nu heb je ook Ether Classic, is dit een hard fork van Ethereum net zoals je dat Bitcoin hebt gehad met Cash en Gold?

12
Ripple / Wel of niet Ripple coin kopen?
« Gepost op: oktober 25, 2017, 03:17:29 am »
Waarom zou ik XRP Ripple moeten kopen of juist niet? De cryptomunt blijft hangen rond de 20 / 25 dollarcent.

13
Bitcoin / Bitcoin wallet met een private key?
« Gepost op: oktober 24, 2017, 12:05:00 am »
Hard ware wallets hebben standaard een private key maar geld dit ook voor de originele Bitcoin Wallets op Bitcoin.org https://bitcoin.org/nl/kies-uw-portemonnee

14
Bitcoin / Re: 4 soorten Bitcoins? Bitcoin, Cash, Gold en SegWit2X
« Gepost op: oktober 24, 2017, 12:01:50 am »

15
Bitcoin / Re: Wat is 1 satoshi (1e-8 BTC)
« Gepost op: oktober 23, 2017, 08:25:51 pm »
Nog inderdaad.. zou mooi zijn dat dat 1 satoshi 1 euro waard wordt maar dat duurt nog wel 10 jaar? Haha

Pagina's: [1] 2 3